Lucy GLXY………………….Your Lucy needs you !

Ja lieve vrienden , bij al dat geplak ,geknutsel en getimmer komt heel wat kijken en dan vooral nijvere handjes .En laten we daar nou net wat van nodig hebben ,want soms is het zo handig een extra paar erbij te hebben vooral als er gezaagd , gemeten en gebouwd moet worden , maar ook als de blokken moeten worden aangegeven , of de opener van het bier niet te vinden is( want onder de zaagsel ) Kortom er zijn Job opportunities bij de bouw van Lucy GLXY en weliswaar zijn de arbeidsvoorwaarden beperkt ,maar Lucy COOP gaat voorzien in de mogelijkheid bonuspunten te sparen en wellicht zal bij voldoende geschiktheid de optie langskomen voor een onkostenvergoeding .
Goed wat was dus ook al weer de vraag ? Ben jij die Handige Tante of serieuze zelfklusser die wel een paar uurtjes in Lucy wil steken ( Dit klinkt niet goed , ik weet het ) bel of mail ons en kom op auditie bij de Lucy Workshop in het Havenkwartier , overigens ook voor al die nieuwsgierigen , die nu wel eens het echte werk willen zien . Mstr de Boerlaan 153 .
Goed binnenkort verder

2 Comments

Dory
mei 24, 2014 8:30 am

Ja die Handige Tante is er wel maar je zult net zien, ze staat zelf ergens een kast te bouwen. Daarna onder het mes en dan even koest houden. Ik kan jullie dus alleen van de zijlijn aanmoedigen. Maar ook van afstand volg ik het op de voet en het ziet er goed uit.
Tot gauw en groetjes van De Handige Tante

Albert Dedden
mei 24, 2014 11:41 am

Hi Dory , hoop dat ze dan snel hersteld dan houden we nog wat werk achter HaHa . Gr A

Leave a Reply