Fabulous Forest………………partdeux.

Pardon…? Inderdaad deel 2. Zoals eerder geschreven, het vervolg op Fabulous Forest in de wijk Kerkebosch bij Zeist. Vandaag oplevering van 4 totems anders was het wat eenzaam voor de andere 7, die al een jaartje meegaan. Helaas bij de opening vanmiddag geen Afrikaans gestimuleerde dames van middelbare leeftijd ( ik hoor nog steeds trommels langs de evenaar in mijn middenoor) maar wel de dichter van dienst, die nog op oud Hollandsche wijze zijn gedichten in elkaar smeed, namelijk…HET RIJMT…! Martin.
Maar goed, na de stichtende woorden van de Bard van Zeist kwam ook nog even de opperboswachter aan het woord, die politiek correct aansloot met een mooi verhaal over de vermenging van natuur en bebouwde omgeving en hoe gezond dat wel niet is voor de nog in de groei verkerende hersentjes van de jeugd.
Hmmmmm is wat voor te zeggen, maar ja wat er op tegen is, dat er eerst bos wordt gesloopt, voordat er gebouwd kan worden, tenminste in Kerkebosch dus.
Ohja en prachtig weer niet te vergeten, de zon schijnt en er is geen reden te gaan fietsen met het kind……… (nee want die is inmiddels verdwaalt op de Utrechts Heuvelrug) Bon, wellicht komt er ook nog een part trois….

No Comments

Leave a Reply